Illustrasjon: Engcon
Publisert
05.06.2020

– Alle burde ha det

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigkoblingssystem, kombinert med en tiltrotator og hydrauliske redskaper utgjør en stor forskjell i hverdagen til gravemaskinførerne, men også for gravebransjen generelt i form av økt lønnsomhet, effektivitet og sikkerhet. Fordelene er så store at Engcon har valgt å gjøre EC-Oil tilgjengelig for så mange som mulig ved å tilby det helt kostnadsfritt.

Automatiske hurtigkoblingssystemer for å koble hydrauliske redskaper på gravemaskiner uten at man trenger å forlate førerhuset, blir mer og mer vanlig. Systemet betyr at redskapet, hydraulikken, elektronikken og sentralsmøringen kobles automatisk. Når føreren har koblet til tiltrotatoren, kan han eller hun like enkelt koble på hydrauliske redskaper under tiltrotatoren. Gravemaskinførerens hverdag blir betydelig enklere med et automatisk hurtigkoblingssystem kombinert med tiltrotator og hydrauliske redskaper. Kombinasjonen gjør at entreprenøren blir mer fleksibel, enda mer effektiv og øker sikkerheten.

Engcon anbefaler at entreprenørene jobber med produkter som er utviklet for å fungere optimalt sammen med hverandre. For at flere gravemaskinførere skal kunne dra nytte av smart graving, har Engcon valgt å tilby sitt automatiske hurtigkoblingssystem EC-Oil helt kostnadsfritt ved bestilling av kombinasjonen tiltrotator, Q-Safe redskapsfeste samt Engcons styresystem DC2.

– Vi vil selvsagt øke sikkerheten, lønnsomheten og effektiviteten for alle gravemaskinførerne, og det er grunnen til at vi tilbyr vårt automatiske hurtigkoblingssystem, EC-Oil, helt kostnadsfritt. Med andre ord: Vi vil tilby alle gravemaskinførere moderne teknologi som forenkler hverdagen, gjør at de kan gjøre flere oppdrag på kortere tid og dessuten tjene mer penger, sier Stig Engström, eier og grunnlegger av Engcon, og fortsetter:

– Vi vil ikke at kostnaden for å investere i EC-Oil skal være en hindring for sluttkundene. Derfor tok vi denne noe unike beslutningen om å tilby vår automatiske hurtigkobling kostnadsfritt. Selvsagt forutsatt at kunden kjøper Engcons system – det skal lønne seg å velge Engcon!

Med et automatisk hurtigkoblingssystem sitter gravemaskinføreren i førerhuset og kobler automatisk tiltrotatoren eller andre hydrauliske redskaper til maskinfestet.

Sikkert og tidsbesparende for gravemaskinføreren

Engcons automatiske hurtigkoblingssystem er tidsbesparende og sikkert, da føreren slipper å hoppe inn og ut av førerhuset for å knote med manuelle, trykksatte og ofte skitne hydraulikkoblinger.

– Alt etter hvilken type arbeid som gjøres, kan man oppnå en tidsbesparelse på opptil en time hver dag. Et tradisjonelt bytte kan ta opptil 3–4 minutter, mens det bare tar 10 sekunder å koble et hydraulisk redskap med EC-Oil. Det forenkler arbeidet og gjør gravemaskinene enda mer lønnsomme, sier Stig Engström.

Fakta:
Engcons unike beslutning om å gjøre EC-Oil til et kostnadsfritt tilvalg, gjelder over hele verden. I tillegg til at EC-Oil inngår som kostnadsfri standard på Engcons hurtigkoblinger og overdelen på tiltrotatorene med festetypen Q-Safe, inngår EC-Oil også alltid kostnadsfritt på alle Engcons hydrauliske redskaper, slik som klyper, markvibratorer, gaffelstativer og valsekoster med festetypen S45-S80. Hvis kundene velger å kjøpe et hydraulisk redskap i samme butikk der de kjøper festet og tiltrotatoren, inngår også EC-Oil kostnadsfritt i tiltrotatorens nedre feste.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur