Foto: Sørlandets Travpark AS
Publisert
13.08.2020

Anleggsmessa i Travparken gjennomføres med strenge smittevernsrestriksjoner

25. og 26. september arrangeres Anleggsmessa 2020 på Sørlandets Travpark. Det vedtok i dag styret i Travparken etter en grundig vurdering.

Anleggsmessa har vært arrangert på Sørlandets Travpark i 2014 og 2017, og i 2020 skulle etter planen messa vært avholdt samme sted 12. og 13. juni. På grunn av oppblussingen av koronasmitten i vår ble det avgjort at Anleggsmessa skulle utsettes til høsten 2020.

Styret i Travparken har tatt en grundig vurdering av den nåværende smittesituasjonen og vedtok i dag å gjennomføre Anleggsmessa 2020 som planlagt.

– Vi har hatt en god dialog med de lokale helsemyndighetene og føler oss trygge på at vi skal gjennomføre messa på en trygg og forsvarlig måte. Både utstillere, publikum og våre ansatte skal være sikre på at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når vi står som arrangører, sier styreleder i Travparken, Vemund Hansen.

Sørlandets Travpark har gjort seg mange erfaringer med å arrangere ulike tilstelninger i perioden etter at koronasmitten kom til landet.

– Da vi hadde eksamener for privatister på hus i mai og juni hadde vi et strengt renholdsregime hvor toalettene for eksempel ble rengjort hver eneste halvtime hver dag. Både under eksamensperioden og Sommertravet i juli var vi svært nøye på at personer hadde strengt adskilte soner å forholde seg til, fortsetter Hansen.

Til tross for at enkelte av de påmeldte firmaene har trukket seg, med koronasituasjonen som begrunnelse, går det mot rekord i antall utstillere på høstens messe.

– Vi har over 80 utstillere påmeldt og får daglig tilbakemeldinger om at mange av disse gleder seg til messa. I en utfordrende situasjon er mange glade for at noe vender tilbake til «det normale», påpeker messeansvarlig, Ingvar Ludvigsen.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur