Emner
Publisert
04.06.2018

Cramo inngår samarbeid med NRC Group

Onsdag signerte utleieselskapet en treårig avtale med NRC Group AS til en samlet verdi på 50 millioner kroner. NRC Group viser til kraftig utvikling og har etablert seg som en viktig spiller i anleggsmarkedet. De er et spennende selskap og vi er stolte av å være med på laget, sier Per Cato Larsen, salgssjef i […]

Onsdag signerte utleieselskapet en treårig avtale med NRC Group AS til en samlet verdi på 50 millioner kroner.

NRC Group viser til kraftig utvikling og har etablert seg som en viktig spiller i anleggsmarkedet. De er et spennende selskap og vi er stolte av å være med på laget, sier Per Cato Larsen, salgssjef i Cramo.

Selskapet er et av Europas ledende selskaper innen utleie av maskiner, moduler og byggutstyr.

Cramo blir en av to hovedleverandører av maskiner og utstyr til NRC Group i Norge.

Cramo leverer smarte produkter og løsninger som NRC Group vil dra stor nytte av. I tillegg har de vist seg som en løsningsorientert og fremoverlent samarbeidspartner, sier Christian Skodde, avdelingsleder i NRC Group Norge AS.

NRC Group er en ledende grunn- og baneentreprenører med over 600 ansatte i Norge og Sverige og en omsetning på 2,4 milliarder kroner.

Cramo har en ambisjon om å forme bygg- og anleggsbransjen, mens NRC Group sier de bygger landet. Det tror vi er en god match, avslutter Larsen.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur