Foto: Cramo
Publisert
05.05.2021

DigiQuip og CRAMO samarbeider om enklere dokumentert typespesifikk-opplæring

DigiQuip og Cramo har inngått et samarbeid om distribusjon av digital typespesifikk-opplæring til bruk på bygg- og anleggsplasser.

Arbeidsmiljøloven krever at alle som skal benytte seg av maskiner og utstyr har nødvendig opplæring i bruk av utstyret. Ansvaret for opplæringen ligger hos arbeidsgiver, og et enkelt verktøy for dokumentert typespesifikk opplæring har vært etterspurt i lang tid.

–Vi har i lengre tid vært på jakt etter hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å sikre at deres ansatte har tilstrekkelig opplæring. Da vi fikk presentert DigiQuip var vi ikke i tvil om at vi skulle samarbeide, forteller Thomas Astrup hos Cramo.

DigiQuip vil være tilgjengelig via Cramo sin App, hvor bruker enkelt kan skanne nummeret på maskinen de leier og finne riktig opplæringsvideo.

– DigiQuip vil være tilgjengelig rett etter sommeren og er det første av en rekke nye teknologiske tjenester som Cramo vil lansere utover høsten, sier Astrup hemmelighetsfullt.

DigiQuip vil gi arbeidsgiverne og brukerne en unik mulighet for digital opplæring med fokus på HMS og et sted å samle all kompetanse lett tilgjengelig for arbeidsgiver og brukere gjennom hele arbeidslivet.

– Vi er stolte av samarbeidet med Cramo, og for oss er det en tillitserklæring at et av Europas ledende utleieselskaper blir med på videre utvikling, sier Carl Fredrik Kleppe i DigiQuip.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur