Foto: Garda Sikring Group
Publisert: 06.12.2023 

Garda Sikring Group kjøper Veisikring AS

Veisikring Holding AS er nå en del av Garda Sikring Group AS. Det sammenslåtte konsernet vil være en av de ledende leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og bruvedlikehold i Norge.

– Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group.

Trygg Vei som er ett av selskapene i Garda Sikring Group har sammen med Veisikring, komplementære styrker og vil skape en sterk enhet som vil kunne gi sine kunder et enda bedre tjenestetilbud.

– Kombinasjonen er en perfekt match, sier Fredrik Zachariassen, daglig leder i Veisikring AS og Truls Loe Larsen, daglig leder i Trygg Vei AS.

Gjennom transaksjonen vil både Veisikring og Trygg Vei styrke sin kompetanse og kapasitet til å fortsette å levere markedsledende tjenester i det norske markedet.

Veisikring har vært en av Norges ledende selskaper innen kjøresterke rekkverksløsninger siden 1991, og leverer rekkverk i både stål og betong. Selskapet har et omfattende tjeneste- og produkttilbud gjennom et internasjonalt forsyningskjedenettverk og har egne godkjenninger etter europeiske EN-1317 standard.

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med cirka 80 prosent av aksjene. Ledelse og ansatte har eiet resten, og sammen selger de nå selskapet til Garda Sikring Group. Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet cirka 70 høyt erfarne og kvalifiserte funksjonærer og installatører. Årlig ligger omsetningen på cirka 300 MNOK. Veisikring jobber hver dag for å sikre veiene våre og for å redde liv, noe alle ansatte har et sterkt engasjement for.

Garda Sikring Group tilbyr rådgivning, installasjon, service og vedlikehold for et bredt spekter av virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. Konsernet omsetter for 3,3 milliarder med 1300 ansatte. Trygg Vei er et spesialfirma innen trafikksikring, med hovedvekt på rekkverk. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler i Solbergelva ved Drammen og med egen avdeling i Steigen i Nordland. De har mer enn 30 års erfaring innen fagområdet vei- og brurekkverk.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur