FAS

Email
Kopier link
Del med

Selskapet ble etablert i 1998 med 15 ansatte og 20 mill i omsetning første driftsår. Selskapet har vokst jevnt og trutt og omsatte i 2021 for 524 mill med en arbeidsstokk på 90 personer.

Våre grønne maskiner er å se over hele landet, men mest langs kysten og i de store byene. Vi tar på oss det meste av arbeider innen «spunt og pel». Alle prosjektene ledes fra vår base på Tiller i Trondheim, og geografisk beliggenhet for prosjektet er av underordnet betydning. Det viktige for oss er at oppgaven passer oss med hensyn til kompetanse og tilgjengelige ressurser.

Våre oppdragsgivere er byggherrer og entreprenører, og vi deltar gjerne i tidlige diskusjoner for å finne de beste løsninger. Med vår ekspertise innen utførelse av blant annet spunt med borede forankringer, stålkjernepeler og andre fjellforankringer, samt ramming av grove stålrørspeler til fjell eller løsmasse, er vi et allsidig og solid alternativ for et godt fundament.

FAS har i alle år vært aktiv på sjørelaterte fundamenteringsoppgaver, og vi har til enhver tid mellom 2 og 4 maskiner plassert ute på lektere langs hele kysten.

 

Våre tjenester

Borede pelerForankringRammede pelerSpunting

Kontaktinformasjon