Norsk Miljøservice

Email
Kopier link
Del med

Norsk Miljøservice AS er et privateid aksjeselskap med avdelinger i Sykkylven, Drammen og Narvik.

Som totalleverandør av komplette rense – og avløpsløsninger, ventilasjon i grunn og VA-materiell leverer vi i dag løsninger til utbyggere, kommuner, bedrifter, industri og til private. Med over 25 års erfaring i bransjen leverer vi i dag løsninger til noen av Norges største bygg prosjekter.

Fleksibilitet, kvalitet og service er viktige kjerneverdier for oss, og vi evner å snu oss etter det markedet og kundene etterspør. Å kunne tilby det lille ekstra i form av hjelp til prosjektering, søknadshåndtering, og service er det som skiller oss fra mengden. Enten det er store eller små prosjekter gjør vi alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Norsk Miljøservice har agenturet og forhandler renseanlegg fra Topol Water i Norge.

Topas renseanlegg er et innovativt og fremtidsrettet renseanlegg for avløpsvann. Med et patetentert sandfilter og integrert hygieniseringstrinn, kombinert med fjernovervåkning, sikrer vi både brukere og naturen en trygg fremtid. Anleggene kommer i alle størrelser, fra enkel hytte og enebolig, til industri og større kommunale anlegg. Våre ansatte utfører alt i fra befaring, grunnundersøkelser, test av infiltrasjons evne samt prosjektering av størrelse og plassering. Gjennom tett dialog med stat og kommune utarbeider vi også riktige søknader, slik at søke-prosessene blir så enkle som mulige for brukerne. Vi har sentral godkjenning for utførelse, og eget team med sertifiserte serviceteknikere som er på vakt 24t i døgnet.

Norsk Miljøservice forhandler produkter fra store og anerkjente produsenter både i Norge og utlandet, og leverer alt av rør, deler og annet tilbehør til tradisjonelle VA-prosjektene. Vi er også en frittstående importør av vann og avløpsdeler fra den polske plastrørprodusenten Kaczmarek. Kaczmarek har en topp moderne fabrikk og er blant Europas ledende innen sitt fagfelt, de har Nordic Polymark godkjenning og leverer rør og deler i polypropylen (PP).

Norsk Miljøservice lagerfører også mange produkter innenfor rør, rørdeler, UVS, Fett og oljeutskillere, pumpekummer, fiberduk og geosynteter.

Våre tjenester

FettutskillerFordrøyningOljeutskillerProsjekteringPumpekumRenseanleggUVSVA/VVSVannrensing

Kontaktinformasjon

Sted
Bakkedamsvegen 24 6230 Sykkylven
Telefon
70 25 25 35