Foto: Infrakit
Publisert: 27.09.2022 

Infrakit utvider igjen – ansetter ekspert på skytjenester og AR-systemer for anleggsoppfølging

Mats Fensholt har jobbet med rådgivere og entreprenører i anleggsbranjen i 10 år.

– Mats er unik fordi han har jobbet med både rådgivere og entreprenører, og forstår utfordringene i bransjen godt. Byggherrer og totalenterpriser som skal lykkes med digitalisering må få til samarbeid mellom entreprenører og rådgivere, og det er derfor vi eksisterer i bransjen, forteller Anders Tiltnes.

Infrakit er en populær og teknologiuavhengig anleggsplattform som norske byggherrer og entreprenører bruker for å lykkes med digital anleggsoppfølging.

Anders Tiltnes er daglig leder og entusiastisk over å få Fensholt med på laget.

– Mats er en stor ressurs! Med Mats får alle entreprenører og kommuner i Norge en god partner for helhetlig implementering i anleggsgjennomføringen, sier Tiltnes.

– Infrakit har en ekstremt spennende teknologi fordi det er en “clean offering” i markedet, uten innstallerte programmer, moduler og variasjoner. Når det kommer nye oppdateringer får alle kunder alt tilgjengelig automatisk. Og det kommer nye funksjoner mange ganger per år. I tillegg jobber vi med mange integrasjonspartnere og integrerer kontinuerlig nye tjenester, sier Mats Fensholt.

Mats Fensholt kommer fra Volue og Trimble.

Faktabok om Infrakit AS:
  • Etablert i Norge i 2017, med hovedkontor i Nydalen.
  • Hjelper norske anleggsentreprenører og -byggherrer lykkes med digital anleggsoppfølging.
  • Tilbyr uavhengig teknologi (skytjeneste, åpen BIM, APIer) og rådgiving som på en praktisk måte gjør det enkelt for byggherrer, entreprenører og prosjekterende å samarbeide gjennom alle faser av et infrastrukturprosjekt.
  • Hovedkunder: anleggsentreprenører, Statens vegvesen, fylker, kommuner og private utbyggere.
Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur