Emner
Publisert
19.12.2017

Inviterer til Asfaltdagen 2018

Miljø har vært et tema som har gått igjen på Asfaltdagen de siste årene, men skjer det noe i asfaltbransjen? Norsk Asfaltforening arrangerer hvert år en asfaltdag. Her møtes asfaltfolk fra hele landet for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen og for å diskutere faget. I år er det miljø som er […]

Miljø har vært et tema som har gått igjen på Asfaltdagen de siste årene, men skjer det noe i asfaltbransjen?

Norsk Asfaltforening arrangerer hvert år en asfaltdag. Her møtes asfaltfolk fra hele landet for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen og for å diskutere faget.

I år er det miljø som er i fokus og hva skjer med det i asfaltbransjen? Transportetatene har klare mål for reduksjon av klimagasser og Vegdirektør Terje Moe Gustavsen starter dagen med å fortelle om hvordan Statens Vegvesen vil nå sine mål. Det blir mange spennende og interessante tema i løpet av dagen fra ulike aktører i asfaltbransjen.

Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring av jobben og et godt samarbeid med byggherren. Hensikten med prisen er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover. Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur