Jan Otto Trulsen. Foto: COWI
Publisert: 12.06.2024 

Jan Otto Trulsen er ny CFO i COWI

Ny nøkkelressurs på plass i COWI-ledelsen.

Trulsen kommer fra stillingen som CFO i WSP Norge AS. Han har tidligere erfaring fra å være CFO i KPMG, i reklamebyrået McCann, og egen erfaring fra å jobbe som rådgiver. Han har også hatt sentrale roller i profilerte selskaper som Sykehuspartner, Telenor Business Solutions og NSB.

– Vi er glade for å ha fått Jan Otto med på laget. Med sitt strategiske fokus og erfaring fra både internasjonale, offentlige og private virksomheter, bringer han med seg verdifulle kompetanse inn i den vekst- og utviklingsreisen vi er på, sier Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI.

Som CFO trer Trulsen inn i COWIs ledergruppe i Norge. Han begynte i stillingen 01.juni.

COWI har satt seg som mål at 100 prosent av selskapets omsetning skal komme fra prosjekter som driver samfunnet i en mer bærekraftig retning. Denne retningen ønsket Trulsen å være en del av.

– COWI setter bærekraft og grønn omstilling i kjernen av sin strategi og forretning, noe jeg finner å være svært inspirerende. Som CFO skal jeg bidra til at vi etterlever denne visjonen på en måte som resulterer i økt lønnsomhet, vekst og utvikling, sier Trulsen.

Jan Otto er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innenfor økonomistyring og regnskap.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur