Joar Caspersen tiltrer som adm. direktør i Peab Asfalt og Swerock den 1. september. Foto: Peab
Publisert: 20.08.2021 

Joar Caspersen ny adm. direktør i Peab Asfalt og Swerock

Joar Caspersen (52) er ansatt som ny adm. direktør for Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS. Han tiltrer stillingen 1. september. Frem til nå har Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS hatt egne adm. direktører. Dette endres når Joar Caspersen tiltrer. Han vil lede begge selskapene.

Joar erstatter adm. direktør Håkan Jacobsson for Peab Asfalt i Norden og adm. direktør Karl-Gunnar Karlsson for Swerock i Norden, som siden 1. mai også har ledet den norske virksomheten.

Joar Caspersen kjenner både asfalt og pukk & grus svært godt, etter å ha hatt tunge lederstillinger innen NCC Industry i Norge de siste årene. I perioden 2014 til 2020 var han adm. direktør for NCC Industry.

– Vi er veldig fornøyde med at Joar har takket ja til å lede våre norske virksomheter. Med sin lange og tunge erfaring inne asfalt og pukk & grus er vi trygge på at han er riktig person til å utvikle vår virksomhet i Norge videre. Vi ønsker Joar velkommen til Peab Asfalt, Swerock og Peab-familien, sier adm. direktør Håkan Jacobsson.

– For å videreutvikle samarbeidet mellom Swerock og Peab Asfalt i Norge vil selskapene nå få en felles adm. direktør. Gjennom dette vil vi kunne ta ut synergier og øke kostnadseffektiviteten, sier adm. direktør Karl-Gunnar Karlsson.

– Jeg er meget glad for å få anledning til å lede Peab Asfalt og Swerock i Norge. Dette er selskaper med en sterk posisjon og med kompetente ansatte. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye medarbeidere og utvikle selskapene videre sammen med dem, sier Joar Caspersen, påtroppende adm. direktør for Swerock og Peab Asfalt i Norge.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur