Illustrasjon: Luna Group Norge
Publisert
05.03.2021

Lanserer unikt verktøy fra Teng Tools

– Vi er blant de første i Norge som kan tilby et slikt verktøy i denne størrelsen, sier Erik Undset i Luna Group Norge.

Nå kompletterer Teng Tools sine standard skrallehåndtak med en justerbar nyhet for å øke brukervennligheten.

Tåler ekstremt mye

Med et teleskopisk skrallehåndtak med 72 tenner og en forlenger på 400 mm kan brukeren komme til på bolter og muttere i vanskelige tilgjengelige posisjoner

Dette er et robust og kraftig verktøy som tåler mye og skrallen gir også det ekstra dreiemomentet som ofte er nødvendig for å få løsnet bolten eller mutteren. Verktøyet fungerer perfekt til for eksempel hjulskift på tyngre kjøretøy og anleggsmaskiner, sier Erik Undset, forretningsutvikler for Teng Tools i Luna Group Norge. 

Han forklarer at den typiske målgruppen for det nye skrallehåndtaket er profesjonelle brukere i anleggsbransjen og mekanikere for tynge kjøretøy. 

Dette er et teleskopisk skrallehåndtak som gjør det til et praktisk og anvendelig verktøy i arbeidshverdagen. Man kan forlenge verktøyet slik det er og man trenger ikke å gå tilbake til verktøykassen hver gang man trenger en annen lengde på skrallehåndtaket, sier forretningsutvikleren.  

Enkel og praktisk

På det nye skrallehåndtaket finnes en hurtigutløserknapp som gjør at det går raskt og smidig å bytte mellom ulike piper og andre tilbehør. Dessuten er produktnyheten utstyrt med et ratt for enkelt å kunne bytte mellom venstre og høyre retning.

Lanseringen innbefatter også en ny innbyggingsboks der den justerbare skrallen inngår, sammen med en forlenger. Dette betyr at man dels kan ha boksen separat eller man kan plassere det inn i Teng Tools egne verktøykasser og vogner, som en del av Teng Tools Get Organised-system.

For oss er det viktig at brukeren har orden på sine verktøy slik at de ikke mistes samtidig som de finnes tilgjengelige når de trengs – som disse boksene muliggjør, poengterer Undset i Luna Group Norge. 

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur