Foto: Sweco
Emner
Publisert
21.09.2020

Lederbytte hos Sweco i Bergen

Trine Ruud Gjerde går fra stillingen som regionleder for Infrastruktur Bergen til å lede en nyopprettet, nasjonal enhet for store samferdselsoppdrag. Tidligere gruppeleder for samferdsel på Swecos Bergenskontor, Arne Nilssen, tar over rollen som regionleder.

– Opprettelsen av den nye enheten er et svar på et økende, komplekst og konkurransepreget marked for store samferdselsprosjekter. Trine er en erfaren leder som kjenner markedsområdene godt, og var et naturlig valg for denne stillingen. Jeg er også svært fornøyd med å få Arne som regionleder. Han er svært kompetent og kundeorientert, i tillegg til at han er en god leder, sier divisjonsdirektør for infrastruktur i Sweco, Tor Helge Indrebø.

Trine har vært regionleder siden 2017, og ser frem til å lede Swecos nasjonale satsning på infrastrukturprosjekter.

– Som regionleder for Infrastruktur Bergen har jeg jobbet lenge med samferdselsmarkedet i regionen. Jeg får mye energi av å jobbe med de store samferdselsprosjektene, og nå er jeg klar for å jobbe med prosjekter over hele landet, sier hun.

Nilssen har hatt rollen som gruppeleder siden 2014, og er klar for å ta fatt på den nye stillingen.

– Vestland er et fylke i utvikling, og det er mange spennende infrastrukturprosjekter på gang. Nå ser jeg frem til å lede en region, bestående av en gjeng dyktige fagfolk, som har levert veldig gode resultater den siste tiden, sier han.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur