Energimontør fra Nettpartner som tilkobler byggestrøm. Foto: Nettpartner AS
Emner
Publisert
02.09.2021

Nettpartner utvider leveranseområde på Byggestrøm til Lede

Nettpartner, som allerede leverer byggestrøm til 37 kommuner i Viken og Oslo, er nå også en prekvalifisert byggestrømsinstallatør i området til nettselskapet Lede (tidligere Skagerak Nett) i Vestfold og Telemark.

Nettpartner har jobbet på rammeavtale i distribusjonsnettet til Lede siden 2013, og er nå én av tre elkraftentreprenører i området til Lede som har tillatelse til å koble byggestrøm direkte i nettstasjoner. I tillegg til vanlige kabelskap og master.

– Som Norges største elkraftentreprenør skal Nettpartner være en troverdig, innovativ og handlekraftig samarbeidspartner. Derfor satser vi tungt på konseptutvikling innen det grønne skiftet, med innovative løsninger for elektrisk infrastruktur til den utslippsfrie byggeplassen, sier Markedssjef i Nettpartner, Per Åge Nymann.

Dette gjør det mulig for den erfarne elkraftentreprenøren å nå kunne tilby et av markedets mest kostnadseffektive priser på byggestrøm i Vestfold og Telemark, med byggestrøm for alt fra private utbyggere og entreprenør med behov for 32A-63A, til større byggeprosjekter som trenger å hente ut mer effekt fra nettet.

– Vi er et stort selskap, med mange energimontører, derfor har vi allerede god kapasitet hva gjelder byggestrøm og leveringssikkerhet. I tillegg har vi rustet oss ekstra for byggestrømsleveranse i området til Lede utover høsten og vinteren, slik at vi raskt kan levere skreddersydde byggestrømsløsninger fra dag én. Det sier avdelingsleder for Nettpartner Viken Vest, Reidar Skjersåker.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur