Foto: Nordic Roads
Publisert
01.03.2021

Nordic Roads kommer med Lippmann Global’s mobile knuse og sikteutstyr i Norge

– Som en godt etablert og betydelig aktør i mange segmenter, er Nordic Roads på god vei til å bli den mest komplette tilbyderen av utstyr og reservedeler til industri, anleggs og pukk/gruve bransjen.

Lippmann Global har vert en ledende produsent og leverandør av kvalitetsmaskiner for det nordamerikanske markedet i nær 100 år.

– Innovasjon er et ord som har gått igjen de månedene vi har jobbet med Lippmann. Lippmann Global produserer og utvikler «heavy-duty» knusere til de mest krevende markedene. Vi ser frem til å tilføye Lippmann’s moderne, godt utstyrte, men enkle og solide knuse, siktemaskiner og «stackere» i sortimentet. Fra 2019, ble Lippmann en del av Metso Outotec.

Foto: Nordic Roads

– Muligheten til å starte samarbeidet med Lippmann, passer oss som hånd i hanske sier Kjetil Nybø, salgssjef for mobile maskiner i Nordic Roads.

– Nordic Roads er meget fornøyd med å lansere solide mobile kvalitets maskiner med utstyr tilpasset vårt hjemmemarked.

Kompetent leverandør i Norge

– Som en del av Nordic Gruppen har Nordic Roads lagt opp til et nært samarbeid med vår søster bedrift Nordic Bulk AS. Her har vi tilgang på all kunnskap som trengs for å tilby det våre kunder har behov for. Mange hos Nordic Roads sitter på lang erfaring fra bransjen, og sammen med Nordic Bulk’s kompetanse og erfaring skal vi med trygghet levere utstyret markedet forespør.

– Nordic Roads er per i dag en betydelig leverandør og produsent av slitedeler og reservedeler. Vi sitter på lang erfaring med leveranser av spesial stål til metall- industrien. Vi tilbyr profesjonell metallurgisk hjelp til valg av stålkvaliteter, tilpasset bruksområde. Med vårt oppkjøp av Quality Steel Solutions (innlemmes i Nordic Roads våren 2021) i slutten av 2020 er også dette markedet utvidet betydelig. I tillegg sitter vi på lang erfaring fra pukk, gruve og anleggsindustrien.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur