Select Language
  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Spanish
Hjem » Ny administrerende direktør i Mesta AS
Ny administrerende direktør i Mesta AS

Ny administrerende direktør i Mesta AS

Marianne B. Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun kommer fra en global lederrolle i Danske Bank.

EMNE: Hms
PUBLISERT: 08.mai.2019

– Styret er glad for å presentere Marianne B. Røren som ny administrerende direktør i Mesta. Marianne B. Røren har bred ledererfaring fra bankvirksomhet. Hun er utdannet jurist og har også bakgrunn som transaksjonsadvokat. De siste 12 årene har Marianne arbeidet i Corporates & Institutions i Danske Bank hvor hun har hatt ulike lederroller, senest en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.

undefined
 
Foto: Mesta AS

– Jeg har stor tro på at Marianne er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Mesta står overfor framover – bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Hun er vant med å jobbe i en mannsdominert organisasjon, framstår som en dyktig delegerende leder, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig, sier styreleder John Nyheim.

– Mesta tar del i en viktig samfunnsoppgave hva gjelder sikkerhet og fremkommelighet på veier i Norge og jeg ser frem til å lede Mesta sammen med en meget erfaren og kompetent organisasjon. Jeg er overbevist om at Mesta har gode forutsetninger for å kunne videreutvikle og styrke sin posisjon i årene som kommer, sier Marianne B. Røren.

 Marianne B. Røren tiltrer i stillingen 1. september 2019. Fra samme tidspunkt vil konstituert adm.dir. Arne Roald Larssen gå tilbake til sin stilling som regiondirektør Nord.