Foto: Feiring Vestfold
Publisert
21.02.2020

Ny avdelingsleder i Feiring Vestfold

Vestfold har vært et satsningsområde for Feiring Bruk de seneste årene. Med eksisterende og planlagte anlegg i Vestfold har selskapet ambisjoner om å betjene hele det regionale markedet fra Horten i nord til Porsgrunn i sør. I januar 2020 trådte Trond Espen Giæver inn i rollen som avdelingsleder for Feiring Vestfold.

Trond Espen Giæver har bakgrunn som salgssjef i Vestfold og Buskerud hos Franzefoss, og senere også anleggssjef i samme området. Nå er han klar for nye utfordringer hos Feiring Vestfold, som han beskriver som en spennende, uavhengig utfordrer i Vestfold.

Grønt skifte

Giæver forteller at bransjen til tider får et urettmessig dårlig rykte i storsamfunnet, men at den faktisk bidrar positivt i forhold til det grønne skiftet, om bare rammebetingelser og vilkår legges til rette for det.

– Fokus på miljø er viktig for Feiring Bruk. Selskapet er fremtidsrettet og nytenkende gjeldende håndtering av overskuddsmasse, bevisste på sirkulærøkonomi og utviklet Norges første EPD-kalkulator for miljøoppfølging av sine pukk-produkter, sier Giæver.

Utfordrer i Vestfold

 Feiring Vestfold åpnet dørene til sin første etablering i regionen, Re Pukkverk, høsten 2019 – et første steg i en langsiktig satning i fylket. Vi er i det hele tatt svært entusiastiske rundt etableringen i Vestfold og med ansettelsen av Trond Espen er vi godt rigget for å ta en solid posisjon i markedet, sier Knut Ollendorff, daglig leder i Feiring Bruk.

Giæver beskriver Feiring Bruk som en fremtidsrettet aktør i en på mange måter tradisjonell bransje.

– Feiring Bruk er en familiebedrift, også i utvidet forstand. Jeg ser frem til å komme i gang og å bli kjent med kunder og markedet i Vestfold. Jeg ønsker å gjøre en forskjell, både i Feiring og for miljøet. Med Feiring i ryggen og de føringene de har lagt så langt er mye mulig, avslutter han.

– Trond Espen er ambesiøs og løsningsorientert, og vi er overbevist om at han er den rette til å videreføre Feiring-konseptet i denne regionen. Med Trond Espen på laget ser vi frem til å finne bærekraftige løsninger for våre kunder og lokalsamfunn, avslutter Ollendorff.

Feiring Vestfold er et datterselskap av Feiring Bruk – en av landets største leverandører av byggeråstoff.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur