Tirsdag morgen skal trafikken på rv.4 fra Mohagen til Amundrud. Byggeleder John Bekken i Statens vegvesen er godt fornøyd med jobben prosjektleder Jan Erik Kvarberg og resten av Anlegg øst gjør på vegstrekningen. Foto: Per Kollstad/Statens vegvesen
Publisert: 09.09.2022 

Nytt kjøremønster på rv. 4 Sandvoll-Amundrud

Natt til tirsdag legger Statens vegvesen om kjøremønsteret for trafikken på rv. 4 i bunn av bakkene opp mot Lygna i Gran.

Trafikken har gått på den gamle delen av rv. 4 fra Mohagen og opp mot Amundrud siden før jul i fjor, samtidig som Anlegg øst har utvidet kjørebanen med fem meter på andre siden av rekkverket.

– Nå legger vi trafikken over på den andre siden av det midlertidige rekkverket på den nye vegen fra Mohagen og opp mot Amundrud, sier byggeleder Johns Bekken i Statens vegvesen.

Freser asfalt

Anlegg øst skal frese ned den gamle asfalten, før det skal legges ny asfalt på den gamle delen av rv. 4. Det skal også legges nye membraner på bruene, og settes opp nye støyskjermer på deler av strekningen.

– Vi skilter omleggingen, og ber folk være obs på at trafikken skal over på den nye vegen, sier Bekken.

50- og 70-sone

Vegvesenet skal merke de nye kjørefeltene midlertidig. Fartsgrensa blir fortsatt 50 og 70 kilometer i timen gjennom anleggsområdet.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur