Foto: Rejlers
Emner
Publisert
25.05.2021

Rejlers henter CFO fra EY

Jan Christian Ringwald er ansatt som CFO i Rejlers Norge. Ringwald får en helt sentral rolle i selskapets vekstplaner. Rejlers har en sterk posisjon i Sverige og Finland, og har nå ambisjoner om å ta mer av det norske markedet.

– Vi er glade for å få Ringwald med på laget. I tillegg til å holde kontroll på selskapet og økonomien vår, vil Ringwald bidra med viktig innsikt og analyse, slik at vi kan sette retning og ta de gode strategiske valgene fremover, sier Petter Arnesen.

36-åringen kommer fra en konsulentstilling i EY, der han primært jobbet mot jernbanesektoren. Det passer godt til Rejlers profil, som nylig har kjøpt opp rådgivningselskapet KANtech, som har spesialisert seg nettopp på jernbane. Ringwald har også vært mange år i Sweco, i ulike kontrolleroller, både i Norge og globalt.

– Tidligere har Rejlers blitt sett på som et nisjeselskap i Norge, med sterk faglig tyngde innen elkraft og elektro. Det trigger meg å bygge videre på den høye standingen på disse feltene, når vi nå skal ta mer av markedet innen både jernbane, industri og bygg. Det er en god posisjon å ha, sier Ringwald.

– Det er høye forventninger til vekst i Norge. Både Sverige og Finland har godt over tusen ansatte hver. I Norge er vi rundt 130, og vi skal bli langt flere, sier administrerende direktør Petter Arnesen.

Rejlers har en 80 år lang historie. Selskapet ble først etablert i Sverige, og har nå kontorer også i Norge, Finland og Abu Dhabi. Rejlers utvikler smarte, sikre og bærekraftige løsninger på kundens komplekse utfordringer, innen industri, infrastruktur, energi, bygg og anlegg.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur