Select Language
  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Spanish
Hjem » Samlet hele bransjen
Samlet hele bransjen

Samlet hele bransjen

EMNE: Fjellsprengning
PUBLISERT: 20.desember.2018

Mapei UTT var på plass da Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk inviterte til sin årlige konferanse på SAS-hotellet i Oslo. Store aktører som Norconsult, Bane Nor og Statens vegvesen var blant foredragsholderne.

– Vi avslutter et spennende år med å møte kollegaer, dele erfaringer og knytte nye kontakter. Her må jeg skryte av Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk, som har satt sammen et veldig bra program, forteller Kenneth Gundersen, country manager UTT hos Mapei.

Den årlige fjellsprengningskonferansen er en viktig møteplass for bransjen, og alle de store aktørene deltar. Årets konferanse er den 56. i rekken, med kjente navn som Norconsult, Bane Nor og Statens vegvesen blant bidragsyterne. Flere av prosjektene Mapei har levert til ble presentert i løpet av de to dagene konferansen varte.

– 2018 har vært et godt år for oss i UTT, med blant annet byggingen av Eysturoytunnelen mellom Skálafjørður og Tórshavn og levert maling til flere tunneler i Norge for Mesta. Follobanen har vært det største prosjektet for oss, og det ble omtalt i hele fire ulike foredrag under konferansen.

Mapei UTT har de siste årene etablert seg som en viktig aktør i bransjen.
– Det kommer nye spennende prosjekter hele tiden og vi jobber kontinuerlig med å utvikle stadig nye og bedre produkter, understreker Gundersen.