Foto: Seabrokers Fundamentering
Publisert: 20.09.2023 

Seabrokers kjøper Jetgrunn – styrker satsingen på fundamentering

Seabrokers Fundamentering kjøper Jetgrunn AS, og styrker sin posisjon som det ledende norske selskapet innen jetpeling og spesialtjenester innen fundamentering.

Gjennom oppkjøpet kombineres Jetgrunns spisskompetanse og erfaring med Seabrokers store maskinpark og bredde portefølje.

– Veldig mange byggeprosjekter krever en miks av fundamenteringsløsninger. Dette kan vi nå tilby med enda større fagekspertise og mangfold. Vi er spesielt stolt over å få med oss Lars Hoksrud på laget. Han har gjennom flere tiår vært en pioner innen utvilking av jetpeling, og har svært høy faglig annerkjennelse som kan nyttegjøres fra prosjektet er på tegnebrettet til det skal realiseres. Det skal vi bygge videre på nå når vi videreutvikler selskapet og gir enda flere byggverk trygg grunn å stå på, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Seabrokers Fundamentering satser friskt på å være den foretrukne medspiller i byggeprosjekter over hele landet. Selskapet har i lang tid utviklet seg til å være en av de store norske aktørene innen Fundamenteringsarbeid. I fjor styrket selskapet satsingen på energibrønner, gjennom Seabrokers GeoEnergi. I tillegg opprettet de Seabrokers Dolomiti for å satse på spesialiteter innen faget.

– Gjennom Seabrokers Dolomiti utfører vi blant annet KC-peling, horisontal boring, fjellsikring og jetpeling. Vi har hatt oppdrag fra dag en med veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Derfor ser vi på kapasiteten og kompetansen i Jetgrunn som en svært god måte til å ta satsingen et langt skritt videre. Nå får vi økt kapasitet med både erfarne operatører og god maskinpark slik at vi lettere kan ta på oss større prosjekter og parallelle oppdrag.

Jetgrunn vil videreføres som eget heleid datterselskap i Seabrokers Fundamentering, hvor både ansatte og maskinpark videreføres. Første prosjekt er rett rundt hjørnet, hvor Jetgrunn skal gjennomføre avansert fundamenteringsarbeid i Dronningens gate i Oslo. Som en del av Seabrokers Group jobbes det også med flere potensielle prosjekter i Norge og utlandet.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur