Foto: NCC
Publisert: 07.01.2020 

Solid vekst for tunnelprosjekter

Mapei Underground Technology Team (UTT) vokser i det nordiske markedet og leverer til tre store tunnelprosjekter på Færøyene. Det krever gode produkter og ikke minst bred kompetanse.

– Vi synes det er utrolig gøy å levere til krevende prosjekter. Når du skal frakte varer til en øygruppe ute i Atlanterhavet krever det løpende kommunikasjon, gjennomtenkt logistikk og et tett samarbeid med entreprenørene, forklarer Kenneth Gundersen, country manager Mapei UTT Norden.

Mapei leverer injeksjonsprodukter, sprøyteakseleratorer og boltemørtler til den 11,2 km lange Eysturoytunnelen mellom Skálafjørður og Tórshavn, som skal være ferdig i 2021. I tillegg har de tilsvarende leveranser til den 10,5 km lange Sandoyartunnilin, som vil gi vegforbindelse mellom Torshavn og Sandoy. Begge oppdragene er for entreprenøren NCC. Det tredje pågående tunnelprosjektet på Færøyene er den nye Hvalbiartunnilin på Suderøy, som drives av entreprenørene Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) og færøyske Articon.

– Vi er stolte av å kunne levere til store infrastrukturprosjekter i Norden. Vår klare ambisjon er å være en komplett leverandør, både på produkter og kompetanse. Derfor har vi bygget opp en sammensatt gruppe med dedikerte fagfolk på alle felt, slik at vi kan støtte entreprenøren i alle faser av jobben. Vårt mål er å være den sterkeste aktøren i markedet og vi jobber hardt for en status som foretrukket samarbeidspartner for våre kunder, understreker Gundersen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur