Foto: Sporveien
Publisert: 20.10.2022 

Sporveien inviterer til leverandørdag 9. november

Oppgradering av Majorstuen og Brynseng T-banestasjoner, oppgradering av Ekebergbanen og Lilleakerbanen og elektrifisering av bussanlegg er bare noen smakebiter av det som står på programmet når Sporveien inviterer rådgivere, konsulenter og entreprenører til leverandørdag.

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. Selskapet eier, utvikler og forvalter infrastrukturen knyttet til T-bane og trikk. Det vil si skinner, stasjoner, tuneller, baser, bygninger og signalanlegg.

De senere årene har Sporveien gjennomført tidenes satsning på trikk gjennom Trikkeprogrammet, med blant annet oppgradering av trikkeinfrastrukturen i Oslo. Nå planlegger Sporveien et T-baneløft, der summen av flere enkeltstående prosjekter skal gi Oslos befolkning et enda bedre T-banetilbud i årene som kommer.

– Vi har mange spennende prosjekter å by på i tiden fremover, spesielt på T-banen. Det er for eksempel mye som skal gjøres med Majorstuen stasjon. Selv om ny stasjon ble nedskalert må vi fortsatt oppgradere dagens stasjon for å kunne koble på Fornebubanen. Nytt signalanlegg med CBTC- teknologi skal etableres og utbedringer på eksisterende T-banelinjer skal utføres, sier utbyggingssjef i Sporveien, Hanna Rachel Broch.

Til dette trenger Sporveien rådgivere, konsulenter og entreprenører til å utføre alt fra utredninger, prosjektering, byggeledelse og bygging.

– Sporveien inviterer til dette møte for å dele informasjon om våre ambisjoner, tanker for kommende rammeavtaler for konsulenter og planlagte prosjekter med antatt oppstart de nærmeste årene. For å realisere våre planer er vi avhengig av dyktige leverandører. Hensikten med denne dagen er å gi innsikt i våre planer og behov på kort og lang sikt, slik at leverandører kan planlegge og forberede mulige bidrag til Sporveien, avslutter Broch.

Fakta:

Lurer du på hvilke prosjekter og rammeavtaler Sporveien planlegger å lyse ut i tiden fremover?

Sporveien inviterer rådgivere, konsulenter og entreprenører til leverandørdag for å dele informasjon om deres ambisjoner, tanker for kommende rammeavtaler og planlagte prosjekter med antatt oppstart de nærmeste årene.

Hensikten er å gi innsikt i deres planer og behov på kort og lengre slik at leverandører kan planlegge og forberede mulige bidrag til Sporveien.

På programmet har de informasjon en rekke prosjekter innen T-bane, trikk og buss, blant annet: oppgradering av Majorstuen og Brynseng T-banestasjoner, oppgradering av Ekebergbanen og Lilleakerbanen, elektrifisering av bussanlegg og CBTC.

Det blir tid til dialog og til å stille spørsmål i pausen og i etterkant av møtet.

 

Hva: Leverandørdag for rådgivende ingeniører, konsulenter og entreprenører Hvem: Sporveien
Hvor: Trafikanten, Jernbanetorget 1, Oslo
Når: 9. november, kl. 13:30 – 16:00. Dørene åpner klokken 13.00.

Påmelding Sporveien Leverandørdag 2022 

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur