Illustrasjon: Sporveien
Publisert
08.03.2021

Sporveien satser på egne krefter

Med ansvar for store og krevende prosjekter har Sporveien stort behov for dyktige og erfarne folk fra mange ulike fagområder innen anlegg.

– Som mange andre i bransjen er vi i perioder avhengige av å leie inn personell for å dekke vårt behov, men vi har over en lengre periode jobbet systematisk med å ansette flere egne folk, og det ser vi nå resultatene av forteller en fornøyd Hanna Rachel Broch, utbyggingssjef i Sporveien.

Nye prosjekter gir nye muligheter

Akkurat nå forberedes prosjektering og utbygging av Majorstuen T-baneknutepunkt, og her har det vært spesielt viktig å få etablert et prosjektteam med rett kombinasjon av lang fartstid i Sporveien, og solid prosjekterfaring fra andre større eksterne prosjekter.

– Vi har tatt oss god tid til å sette sammen det rette teamet av folk på dette prosjektet og det synes jeg absolutt vi har lykkes med sier utbyggingssjefen. Her er det både ulik erfaring og bakgrunn, nyansatte og folk med lang fartstid i Sporveien. Det gir en god dynamikk i teamet som vi har stor nytte av på dette store prosjektet fortsetter hun.

Majorstuen T-baneknutepunkt er anbefalt bygget ut i to trinn der trinn 1 skal stå ferdig til åpningen av Fornebubanen.

Flere spennende stillinger kommer

Selv om det sentrale prosjektteamet for Majorstuen T-baneknutepunkt er på plass er det fortsatt behov for flere dyktige folk.

– Vi ønsker å satse på egne krefter. Derfor vil det bli utlyst tre nye stillinger til dette prosjektet forteller Hanna. I første runde er vi på jakt etter kvalitetsansvarlig, fagansvarlig signal og grunnerverver forteller hun. Og legger til at samtlige stillinger vil bli utlyst i løpet av våren.

 

Du kan lese mer om prosjektet her: Majorstuen T-baneknutepunkt

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur