Stine Ilebrekke Undrum går inn i rollen som direktør for transport og byutvikling i COWI Norge. Foto: COWI
Publisert: 24.11.2023 

Stine Undrum er COWIs nye divisjonsdirektør for transport og byutvikling

Hun tar med seg lang erfaring fra store og komplekse organisasjoner, sterke lederegenskaper og bred bransjekunnskap til stillingen.

Stine er en kjent lederprofil i bransjen. Hun hadde nylig stillingen som utbyggingsdirektør i Bane NOR.

Trigget av kundesentrisitet og COWIs strategi

Stine har jobbet med COWI tidligere og beskriver det sterke kundefokuset og engasjementet for bærekraft som en del av motivasjonen for å ta på seg stillingen som divisjonsdirektør.

– COWI er en sterk aktør i markedet. Kundefokuset og FUTURE-NOW-strategien er det som skiller seg ut for meg. At alle prosjekter skal bevege verden i en mer bærekraftig retning innen tre til fem år er svært ambisiøst, og det appellerer. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med COWI på prosjekter i Bane NOR og har opplevd på kroppen både hva kundefokus betyr og det store trykket på bærekraft. Nå gleder jeg meg til å bli en del av selskapet og bidra til å gjøre ambisjonene til virkelighet, sier Undrum.

Stine har 30 års ledererfaring og solid erfaring med strategisk- og endringsledelse. Gjennom karrieren har hun opparbeidet seg omfattende kunnskap om bransjen, med ulike prosjekt- og kontraktsmodeller. Erfaringen hennes vil bidra til å forbedre både prosjektleveranser og kunderelasjoner i divisjonen.

En entusiastisk administrerende direktør

Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI Norge, ser frem til å få Stine med på laget.

– Stines brede erfaring i bransjen, lederkompetanse og sterke motivasjon vil være en fordel i rollen som divisjonsdirektør. Hun er nysgjerrig og åpen og har allerede god kontakt med flere av sine nye kolleger i divisjonen, sier hun.

Etter at tidligere divisjonsdirektør, Jesper Asferg, tiltrådte en ny stilling i COWI-konsernet, har Lars Erik Hauer midlertidig hatt stillingen som direktør for transport og byutvikling. Lars Erik går tilbake til sin tidligere stilling som direktør for forretningsutvikling i samme divisjon.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur