Thomas Hvedberg. Foto: Mesta
Publisert: 27.01.2023 

Thomas Hveberg er ny CFO i Mesta

Mesta har ansatt Thomas Hveberg (47) ny konserndirektør for økonomi og finans (CFO). Hveberg er i dag økonomidirektør i Bravida Norge, og tiltrer stillingen 1. mai.

Hveberg har vært i Bravida i over 14 år, hvorav tolv år som økonomidirektør. Han har i tillegg erfaring fra Cermaq ASA, Agresso AS, Oslo kommune og Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Samfunnsrolle og innovasjon

– Jeg gleder meg til å bli en del av Mesta, sier Thomas Hveberg og viser til at Mesta er et spennende konsern i endring som har vist en sterk utvikling de siste årene.

– Mesta har også en samfunnsrolle utover det forretningsmessige som er et engasjement jeg deler, sier Hveberg som frem til å drive forbedring, innovasjon og prosessutvikling videre sammen med dyktige ledere og medarbeidere.

Riktig valg av Mesta

Konsernsjef i Mesta, Marianne Bergmann Røren, er svært fornøyd med ansettelsen og tror han vil ha mye å bidra med av erfaring i transformasjonen som Mesta står oppe i.

– Thomas Hveberg er et særdeles godt valg for oss. Han har en bred erfaring som økonomidirektør og solid bransjeerfaring fra bygg- og anleggssektoren. I Bravida har Hveberg stått oppe i betydelige forbedringer i form av prosess, teknologi, vekst og resultat. Vi ser han brenner for verdiskapning og vi gleder oss til å ha ham med oss i Mestas videre arbeid med utvikling og transformasjon, sier Marianne Bergmann Røren

Hveberg etterfølger Pål Stange som har hatt stillingen i tre og et halvt år. I løpet av den tiden Stange har vært CFO, er resultatene betraktelig forbedret og selve økonomifunksjonen styrket.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur