Foto: V&T Entreprenør AS
Publisert: 14.08.2020 

V&T Entreprenør inngår samarbeid med Otera Traftec om elektro driftskontrakt for Sør - Rogaland

Otera Traftec har valgt å signere en intensjonsavtale med V&T Entreprenør angående arbeidsvarsling og trafikksikring på elektro driftskontrakt for Sør –Rogaland for 2021.

Om Otera Traftec vinner kontrakten med Statens Vegvesen, vil V&T Entreprenør jobbe sammen med Otera Traftec om arbeidsvarsling og trafikkdirigering for alt elektroarbeid som skal utføres i hele Sør-Rogaland.

– Vi har i dag et godt samarbeid med Otera Traftec på deres driftskontrakt i Agder, som strekker seg fra Risør til fylkesgrensen på Sira. Vi er stolt av å igjen bli valgt av Otera Traftec, sier Tom Egeli hos V&T.

– Dette viser at vi leverer våre tjenester som forventet av kunden. For oss vil det sikre arbeidsplassene til våre ansatte, samtidig som vi blir mer profilerte på dette fagområdet. Våre trafikkdirigenter gjør en glimrende jobb, og står ute i all slags vær for å sikre arbeidsplasser, og gjøre veiarbeidet tryggere for alle. Kjekt at selskaper som Otera Traftec setter pris på vår innsats, fortsetter Tom Egeli.

Størrelse på jobben er ikke definert, da den avregnes etter medgått, og vil være et større bidrag til vår aktivitet i 2021.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur