F.v.: Divisjonsdirektør for Baneteknikk i Baneservice og daglig leder i Industri og Baneteknikk AS, Are Berthelsen Gruszewski. Foto: Baneservice
Publisert: 05.12.2023 

Baneservice kjøper elektroselskap

Baneservice AS har i går signert avtale med Mitek Holding AS om kjøp av samtlige aksjer i selskapet Industri og Baneteknikk AS. Overtakelsen av aksjene er forventet å finne sted i begynnelsen av januar.

Industri og Baneteknikk er en leverandør av elektrotjenester med lang fartstid innenfor jernbanesektoren, med unik og etterspurt kompetanse på dette området. Med oppkjøpet styrker Baneservice sin kapasitet og kompetanse innenfor elektrofagene.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har fått til denne avtalen. Industri og Baneteknikk har svært dyktige og erfarne medarbeidere som vi har samarbeidet mye med på ulike prosjekter gjennom mange år, sier divisjonsdirektør for Baneteknikk i Baneservice, Kjell Myhr.

Behovet for å vedlikeholde og fornye det nasjonale jernbanenettet vokser, og elektroarbeidet i Baneservice har økt i omfang de senere årene og denne utviklingen forventes å fortsette.

– Dette blir derfor et viktig tilskudd til vår eksisterende virksomhet og medfører at Baneservice kan utføre en større andel av elektroarbeidene i prosjektene med egne ressurser, sier Myhr.

Daglig leder i Industri og Baneteknikk AS, Are Berthelsen Gruszewski, forteller at de gleder seg til å bli en del av Baneservice.

– Vi har hatt mye positivt samarbeid som underentreprenør for Baneservice over flere år, det er et solid selskap med mange dyktige ansatte. Med våre elektroavdelinger samlet vil det totalt sett være en avdeling med god faglig kompetanse. Vi er veldig fornøyde med avtalen og er sikker på at alle ansatte blir godt mottatt og ivaretatt i Baneservice, avslutter han.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur