Publisert
30.08.2018

Ble utnevnt til “verdens beste”

Engcon, verdensledende produsent av tiltrotatorer, fikk stor oppmerksomhet i den amerikanske TV-programmet “The World’s Greatest!...” den 20. august. I programmet fikk seerne lære mer om hvordan de forskjellige tiltrotatorene til Engcon effektiviserer gravingen og gjør arbeidsmiljøet sikrere for gravemaskinføreren. Engcon ble i tillegg utnevnt til “The World’s Greatest!...” i programmet. Det amerikanske TV-programmet “The World´s […]

Engcon, verdensledende produsent av tiltrotatorer, fikk stor oppmerksomhet i den amerikanske TV-programmet “The World’s Greatest!...” den 20. august. I programmet fikk seerne lære mer om hvordan de forskjellige tiltrotatorene til Engcon effektiviserer gravingen og gjør arbeidsmiljøet sikrere for gravemaskinføreren. Engcon ble i tillegg utnevnt til “The World’s Greatest!...” i programmet.

Det amerikanske TV-programmet “The World´s Greatest!...“ er et populært program som fremhever unike produkter og bedrifter fra hele verden. Programmet som er inne i sin 12. sesong satte i siste utgave (261) blikket mot Engcons verdensledende tiltrotatorer. Seerne fikk i programmet et unikt bilde av hvordan tiltrotatorene bidrar til en mer effektiv graving, lavere kostnad og sikrere arbeidsmiljø. I tillegg ble deler av produksjonen vist.

Det er fantastisk morsomt å få en såpass fin omtale i et slikt stort og populært TV-show. Nord-Amerika er et marked som vokser for hver dag, og vi er overbeviste om at våre tiltrotatorer har en lys framtid der. Det at Engcon ble utnevnt til ”The World´s Greatest!...” er nok et bevis på at løsningen vår er unik og framgangsrik sier Stig Engström, Engcons grunnlegger og eier.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur