Select Language
  • English
  • French
  • German
  • Italian
  • Spanish
Hjem » Demonstrerte ny rekordfart på bredbånd for samferdselsministeren
Demonstrerte ny rekordfart på bredbånd for samferdselsministeren

Demonstrerte ny rekordfart på bredbånd for samferdselsministeren

EMNE: Teknologi
PUBLISERT: 22.oktober.2018

Under en test av den nye hybridfiber-teknologien fikk den politiske ledelsen i Samferdselsdepartementet se hvilke ekstreme hastigheter Get kan levere norske kunder når nettverket nå oppgraderes med ny teknologi.

– Vi benytter ulike fiber teknologier, og vi ligger hele tiden i forkant av utviklingen så kundene våre alltid skal være sikre på at de er tilknyttet en nett som alltid kan levere det kundene ønsker. Teknologien vi nå ruller ut i hybridfiber-nettet har en kapasitet på utrolige 10 Gbps, og har et roadmap mot vanvittige 100 Gbps symmetrisk kapaistet til hver kunde i 2030. Så hos oss vil du som kunde være like godt rustet for fremtiden uansett hvilken teknologi vi leverer internett over, understreker produktdirektør i Get, Torbjørn Aamodt.

Selv om nettet til Get er oppgradert til det aller nyeste hjelper ikke det om man hjemme bruker et gammelt modem som ikke er satt opp for å levere de nye hastighetene.

Du kan si at vi har utvidet E6 med åtte filer og økt fartsgrensen til 180 km/t. Men, det får man ikke gleden av hvis man kjører rundt i en gammel Lada, forklarer Aamodt.

For kundene til Get skal kunne bruke den nye farten i nettet ruller de ut nå et av de beste trådløse modemet på markedet til alle kundene. Med det nye modemet kan du oppnå svært høye hastigheter til flere enheter samtidig.

Garanterer wifi i alle rom

Oftest er årsaken til frustrasjon i hjemmet rundt nettet dårlig wiifi-dekning. Teknikerne til Get som er ute hver dag og besøker folk opplever stadig at mange har plasser det trådløse modemet sitt langt inne i et skap eller langt unna der man oftest er. Derfor ruller Get nå ut en wifi-garanti hvor man betaler et månedsabonnement på en wifi-pakker hvor Get garanterer full dekning i hjemmet, uansett hva slags hjem man har.

Alle de kundene våre som har skaffet seg denne løsningen er mye mer fornøyd enn de som ikke har det. Dette løser åpenbart mange av hverdagsproblemene mange stadig irriterer seg over, sier Aamodt.