Foto: ANKO
Publisert: 10.05.2022 

Endelig CE-samsvarserklæring på anleggsmaskinen din

Anlegg & Maskin Support og Anko levere nå sammen med Leica Geosystem, CE-samsvarserklæring for hvert maskinstyringssystem som blir montert. CE-samsvarserklæringen tilfredsstiller dagens Maskinforskriften sitt krav.

10Maskinstyring brukes for å posisjonere maskinen i forhold til modellen av det som skal bygges. Dette er en sentral del av en moderne anleggsmaskin, og avgjørende for effektiviteten av den. Derfor blir det montert maskinstyring på flertallet av alle gravemaskiner og borerigger i Norge.

Hvor mange har CE-samsvarserklæringen i orden?

Sertifisering er pålagt fra myndighetene, for alle masseforflyttingsmaskiner med motoreffekt over 15kW, en gang pr år.

– For meg er dette en trygghet på at min anleggsmaskin er i henhold til regelverket. Det er viktig for meg at jeg kan ha en anleggsmaskin som er sertifisert og at mine leverandører tar dette seriøst, for å skape en trygg og sikker arbeidshverdag for meg og de som er rundt meg, sier Tommy Bergsjøbrenden, daglig leder i Anlegg & Maskinsupport.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur