Foto: Skydda
Publisert: 07.05.2024 

Maskinentreprenører Graver AS velger Skydda

– Vår bransje er muligens mannsdominert, men det speiles nødvendigvis ikke i forfengeligheten blant de ansatte. Her er de fleste opptatt av god passform og et bredt vareutvalg, sier Gine Mari Fallan i Graver AS.

Graver AS, et maskinentreprenørfirma som holder til på Klett utenfor Trondheim, markerer 20-årsjubileum i år. Bedriften spesialiserer seg innen graving, betong- og tømrerarbeid, vintervedlikehold, utemiljø og vann og avløp. Nylig utvidet Graver virksomheten ved å bli majoritetseier i entreprenørselskapet Morken Maskin, som holder til i Børsa.

Hovedfokuset for Graver nå, som ny eier av Morken Maskin, er å utnytte kapasitet og kompetanse på tvers av selskapene, og det inkluderer også HMS-arbeidet og fokuset i bedriften.

– Målet er en felles HMS-standard for alle våre 25 ansatte, og her inngår selvsagt også arbeidsklær, sier Gine Mari Fallan, økonomisjef og prosessansvarlig i Graver AS og legger til:

– Vi har nettopp sendt vår bestilling for arbeidsklær for kommende sesong. Vår nye policy spesifiserer krav om minimum klasse 2 på anlegg og klasse 3 ved veiarbeid. I tillegg har vi stort fokus på verneutstyr, og her har Skydda vært behjelpelige med produktvalg for å sikre at vi tilfredsstiller kravene til enhver tid.

Graver AS roser samarbeidet med Skydda og er spesielt fornøyde med kundeveiledningen de får:

– Skydda har vært en viktig samarbeidspartner i det å plukke ut de riktige produktene og gi oss uvurderlig veiledning underveis. Jeg vil rette en spesiell takk til Ronny hos Skydda, sier Gine Mari Fallan.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur