Foto: NCC
Publisert: 11.12.2018 

NCC ordreregistrerer andre fase av Færøyene-entreprisen

NCC ordreregistrerer den andre tunnelen, Sandoyartunnilin, på Færøyene til en verdi av MNOK 1.200. NCC meldte 8. november 2016 at...

NCC ordreregistrerer den andre tunnelen, Sandoyartunnilin, på Færøyene til en verdi av MNOK 1.200.

NCC meldte 8. november 2016 at selskapet hadde tegnet kontrakt på bygging av to veitunneler på Færøyene.

Vi har god fremdrift i vår entreprise på Færøyene og vi opplever et godt og konstruktivt samarbeid med vår kunde, P/F Eystur- og Sandøyartunlar – Føroyar, sier Head of NCC Infrastructure, Kenneth Nilsson.

Oppstart tunneldriving på Sandoyartunnilin vil først skje etter at Eysturtunnilin er ferdig sprengt.

NCC har gode erfaring med å bygge tunneler på Færøyene, og bygget Vagatunnilin och Nordoyatunnilin på begynnelsen av 2000-tallet.

NCC har gode erfaring med å bygge tunneler på Færøyene, og bygget Vagatunnilin och Nordoyatunnilin på begynnelsen av 2000-tallet.

Nøkkelord for suksessene er kompetente og handlingsorienterte byggherre- og entreprenør organisasjoner, med ett felles mål. Det gir forutsigbare rammebetingelser og sikrer god fremdrift gjennom store og krevende prosjekter, sier Nilsson.

Sandoyartunnilin blir 10,5 km og vil gå fra Gamlarætt på Streymoy til Traðardalur på Sandoy. Begge tunnelene i entreprisen bidrar til sikrere veier og redusert reisetid til Tórshavn fra flere steder på Færøyene, og gir et viktig bidrag i å knytte samfunn, bedrifter og mennesker nærmere hverandre.

Ordren registreres i forretningsområdet NCC Infrastructure.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur