Emner
Publisert
29.11.2017

Norconsult med tredjeplass på verdens største BIM-konferanse

For andre år på rad var Norconsult finalist i AEC Excellence Awards i Las Vegas. Selskapet fikk tredjeplass som det mest innovative ingeniør- og arkitektselskapet, i kategorien Infrastruktur. Dette er andre året på rad at et Norconsult-prosjekt er nominert til AEC Excellence Awards. I 2016 vant Norconsult med Vamma 12-prosjektet i kategorien «Energy and Natural […]

For andre år på rad var Norconsult finalist i AEC Excellence Awards i Las Vegas. Selskapet fikk tredjeplass som det mest innovative ingeniør- og arkitektselskapet, i kategorien Infrastruktur.

Dette er andre året på rad at et Norconsult-prosjekt er nominert til AEC Excellence Awards. I 2016 vant Norconsult med Vamma 12-prosjektet i kategorien «Energy and Natural Resources». I 2017 var 145 prosjekter fra 32 ulike land nominert innen fire ulike kategorier. Noen av verdens største selskaper og prosjekter var nominert innen kategorien infrastruktur.

AEC Excellence Awards henger svært høyt i bransjen, og nåløyet for å nomineres som en av finalistene er veldig trangt. Derfor er det kjempegøy at vi får denne anerkjennelsen, det viser at vår bruk av spillteknologi i prosjekter er banebrytende, sier Thomas Angeltveit, BIM-koordinator i Norconsult.

Autodesk University

På åpningsarrangementet, med 10 000 deltakere i salen, ble Norconsult nok en gang løftet frem med sin unike bruk av BIM med fjorårets vinnerprosjekt, Vamma 12. Autodesks Amy Bunszel fremhevet hvordan Norconsult gjør nøyaktige beregninger i prosjekter med bruk av ny teknologi.

Norconsult er et av Norges mest innovative ingeniør- og arkitektselskaper og gjennomfører prosjekter bedre og med mindre avfall, nettopp fordi de gjør noe mer, sa Bunszel.

Autodesk University er verdens største BIM-konferanse og avholdes i Las Vegas en gang i året. Over 10 000 arkitekter, ingeniører, designere, animatører og næringslivsledere fra hele verden deltar på konferansen. Konferansen primære fokus er læring og relasjonsbygging.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur