Illustrasjon: TCS
Publisert: 03.04.2023 

Styrker selskapets digitale identitets- og tilgangsstyring

Bane NOR har valgt Tata Consultancy Services (TCS) som samarbeidspartner for å sikre tilgangene til det norske jernbanenettverkets digitale systemer.

Bane NOR hadde behov for en ende-til-ende-samarbeidspartner for å bedre sikre tilgangen ansatte, partnere og togoperatører har til Bane NORs systemer. Som strategisk partner skal TCS ved hjelp av team i Norge og Europa, støtte Bane NOR på tjenester som Identity Governance and Administration (IGA), Identity Lifecycle Management og tilgangsstyring.

En viktig del av denne transformasjonen er TCS IdentiFence™ – identitets- og tilgangsstyringsmodulen (Identity and Access management, IAM), som er del av TCS Cyber Defence Suite. Plattformen drar nytte av automasjon og analyse for å sørge for riktig tilgang til digitale ressurser. IdentiFence™ håndterer identitets- og tilgangsrisiko gjennom automatiserte sikkerhetskontroller, og sørger for bedre styring og administrasjon gjennom hele livssyklusen for digital identitet. Den muliggjør raskere tid til marked, bedre brukeropplevelse og sikrer compliance- og risikostyrte tilgangskontroller på tvers av lokal og skybasert infrastruktur.

– TCS foreslo en grundig plan og prosess for å støtte Bane NOR, og vi er trygge på vår beslutning om å tildele dem kontrakten. Det var en god match. Særlig med tanke på TCS sin evne til å fungere som en strategisk partner, selskapets skalerbarhet og fleksibilitet og helhetlige tilnærming til IGA. Med tilgang på lokale og globale ressurser viste de at de kan møte Bane NORs behov, sier Tom Remberg, CISO Bane NOR.

– Vi er stolte over å ha blitt valgt som Bane NORs samarbeidspartner for å styrke identitets- og tilgangstjenestene deres. Ved hjelp av TCS IdentiFence™ skal vi både oppgradere Bane NORs identitets- og tilgangsadministrasjon og forbedre brukeropplevelsen. Vi gleder oss til å ta fatt på dette prosjektet sammen med Bane NOR og håper å fortsette et tett samarbeid også i fremtiden, sier Rajan Maheshwari, landssjef TCS Norge.

TCS bistår selskap med å sikre deres digitale systemer. TCS tilbyr et bredt utvalg med cybersikkerhetstjenester inkludert konsulenttjenester og rådgivning, «security-as-a-service», industritilpassede løsninger og sikkerhetstjenester knyttet til detection & response, IAM, Vulnerability Mangement (VM), governance, risikostyring og etterlevelse, personvern og informasjonssikkerhet, digital etterforskning og hendelseshåndtering, skysikkerhet, datasikkerhet og IT/OT-sikkerhetstjenester.

TCS sin Cyber Defence Suite hjelper med å kvantifisere risiko og styrke sikkerheten ved å inkorporere sikkerhet i design, implementere et «zero-trust»-rammeverk og tilby 360-graders synlighet og prediktiv intelligens som proaktivt kan beskytte mot og respondere på økende risiko. Med et nettverk på 12 «Threat Management Centers» i Storbritannia, Irland, Spania, USA, Mexico, Australia, Japan og India tilbyr TCS raske sikkerhetstjenester fra eksperter med tilstedeværelse som gjør at kundene får møtt sine unike behov.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur