Christian Endre Graven. Foto: WSP
Publisert: 08.05.2024 

WSP signerer nye rammeavtaler med Nye Veier

WSP er tildelt rammeavtaler for teknisk rådgivning og eksternrevisjon.

Begge rammeavtalene gjelder for opptil fire år og er landsdekkende. Rammeavtalen for teknisk rådgivning dekker fagene prosjektledelse, byggeledelse, SHA, kvalitet, BIM, systematisk ferdigstillelse, dokumentstyring, kostnadsberegninger og LCC, mens rammeavtalen for eksternrevisjon i hovedsak gjelder revisjonsledertjenester i forbindelse med Nye Veiers leverandøroppføling.

– Vi er veldig glade for å ha fått denne tilliten hos Nye Veier og ser fram til å bistå dem med deres prosjekter og prosesser, enten det gjelder å ta gode leverandørvalg eller gjennomføre veiprosjekter på en god og sikker måte, sier Christian Endre Graven, kundeansvarlig i WSP.

WSP bidro med rådgivning og prosjektledelse da Nye Veier ble etablert tilbake i 2015, og har vært engasjert i ulike roller i veiprosjekter i alle landsdeler fra Finnmark i nord til Kristiansand i sør siden den gang.

WSPs ekspertise rangeres svært høyt i begge rammeavtalene som nå er inngått, og selskapet har med seg underleverandørene Head Energy og Future Technology på rammeavtalen for teknisk rådgivning.

– Vi har jobbet sammen med Nye Veier på ulike kontrakter og med ulike prosesser og prosjekter i flere år, og er glad for at vi med disse nye rammeavtalene kan fortsette å være en kompetansepartner for dem og en del av landets største og viktigste veiutbyggingsprosjekter, avslutter Graven.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur