Multiconsult AS avdeling Vei er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen prosjektering av vei/gate og samferdselsoppdrag. Vi ser i den forbindelse etter en oppdragsleder til å drive våre tverrfaglige oppdrag i byområder, der sykkel, kollektiv og transformasjon av byen med bærekraftige løsninger utgjør en stor del av oppgavene.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som oppdragsleder vil du få muligheten til å ta ledelsen i komplekse, tverrfaglige prosjekter i Oslo og omegn. Noen pågående oppdrag er blant annet Forprosjekt sentrale gater og torg Skøyen, Konseptvalg for Røa og Nye Rikshospitalet. Vi har blant annet to rammeavtale med Bymiljøetaten i Oslo kommune, for henholdsvis prosjektering av kommunal infrastruktur knyttet til byutviklingsområder, og planlegging og prosjektering av vei, gate og byromsprosjekter, samt at vi har rammeavtale med Viken fylkeskommune og landsdekkende rammeavtale med Statens vegvesen. Utover dette har vi et bredt kundenettverk blant private aktører og entreprenører. Dette gir oss et veldig godt grunnlag for videre vekst og utvikling.

Hos oss vil du få en viktig rolle i ledelse og styring av våre oppdrag der du også vil få muligheten til å påvirke og utvikle prosesser for oppdragsgjennomføring. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig handle om rådgivning og ledelse innen samferdselsoppdrag. I hovedsak er oppgavene knyttet til veianlegg, gang- og sykkelveier, kollektivtiltak og utbyggingsområder, bygater og tettsteder og ulike miljøtiltak for veier og gater der oppgavene strekker seg fra tidligfase og helt til byggeplan/oppfølging byggetid.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

Oppdragsledelse av tverrfaglige oppdrag
Fagansvar vei
Veiplanlegging
Lede/veilede yngre kollegaer

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Kvalifikasjoner:

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper som trives mest med å jobbe med tverrfaglige samferdselsoppdrag i byområder? Har du et brennende faglig engasjement innenfor bærekraftige løsninger innenfor byutvikling, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:
Relevant teknisk utdanning på bachelor eller mastergradsnivå.
Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende fagområde. Kortere erfaring vil vurderes for den rette kandidaten.
Erfaring fra rådgivende virksomhet, byggherre eller entreprenør
Erfaring innenfor prosjektstyring/oppdragsledelse
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Personlige egenskaper:

Strukturert og opptatt av kvalitet og tidsfrister
Evnen til å jobbe selvstendig, samtidig som du er en god lagspiller
Høy gjennomføringsevne

Vi tilbyr:

Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
God balanse mellom arbeid og fritid.
Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
Firmahytter rundt omkring i hele landet

Generelt:

Vi holder til i nyoppussede lokaler sentralt på Ryen. Vi sitter sammen med en rekke andre fagdispliner og har et godt tverrfaglig miljø på kontoret. Veiseksjonen har en spesialisert innretning mot prosjekter i byområder og områdeutvikling, spesielt innenfor satsing på sykkel, kollektiv og transformasjon av bybildet. Vi er i dag 13 medarbeidere som tilhører seksjon Vei Ryen. Sammen med seksjon Vei Skøyen, som består av 17 medarbeidere, utgjør vi avdeling Vei.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Siden 2015 har Statens vegvesen oppgradert tunneler i Oslo slik at de blir tryggere for trafikantene, og oppfyller kravene i Tunnelsikkerhetsforskriften. Vålerengtunnelen er den siste Oslo-tunnelen som oppgraderes, og vil stå ferdig i løpet av sommeren 2021.

Oppgraderingen omfatter blant annet nye rømningsveier, flere punkter for uttak av slokkevann, oppgradert teknisk utstyr og brannsikring. I tillegg til de mange sikkerhetsoppgraderingene blir en del av Vålerengtunnelen forsterket. Dette arbeidet gjøres på vegne av Bane NOR, som skal bygge nye togspor over tunneltaket.

Med Follobaneprosjektet leverer Bane NOR dobbeltspor mellom Oslo og Ski.
20 km av det nye dobbeltsporet går i Blixtunnelen, som er Nordens hittil lengste jernbanetunnel. Follobaneprosjektet omfatter også viktige forbedringer ved Oslo S, nødvendig omlegging av spor til Østfoldbanen og et nytt moderne kollektivknutepunkt i Ski. Den nye Follobanen blir 22 km lang, mens hele Follobaneprosjektet omfatter 64 km nye jernbanespor.

Med dyktige fagfolk og entreprenører, planlegger Bane NOR å starte trafikk gjennom Blixtunnelen fra desember 2022.

Se artikkelen om Follobanen her

For å sikre stabil drift og tilrettelegge for økt kapasitet skal Fellesstrekningen oppgraderes med nye skinner, nytt strømanlegg, og økt automatisering. Målet er at infrastrukturen ikke skal føre til hastighetsbegrensninger eller tyngre vedlikeholdsarbeid før nytt signal- og sikringssystem med såkalt CBTC-teknologi er på plass. Det nye signalsystemet legger til rette for flere og mer presise avganger, og er planlagt satt i drift innen 2021. Arbeidet omfatter blant annet: tunneloppgraderinger, vekselsbytter, nye sviller, nye skinner, strømanlegg, tilrettelegging for nytt signalsystem (CBTC) og El/Tele/automasjon tiltak.